Shopping i Köpenhamn

Jag mami och papi ska till Köpenhamn nästa vecka tror jag. Det blir självklart shopping men jag behöver tips om affärer man MÅSTE besöka!

Skriv alla tips vad man kan hitta på mer i Köpenhamn :)


Tips!

Vill du ha mer trafik till din blogg?

Gå in på denna länk

30 juni

Cosmo väckte mig idag vid halv 8. Gosigosi!

Idag ska jag packa allt för imorgon åker jag och min familj till öland, det är också några vänner till familjen där. Det ska  bli kul!...not! Visst det ska bli fint väder och sånt men asså jag gillar inte umgås med äldre människor. Ni förstår vad jag menar, runt 40 år. Plus att det tar ca 45 min till havet! Det ska ta max 3 minter att gå till havet! Jag låter som om jag hatar solen och allt annat runt omkring mig, men det gör jag verkligen inte. Nu ska jag inte klaga, ska packa ner mina klänningar och bikinisar nu! :)

Mina favvisar!

Mina älsklingsprodukter från dr.hauschka.Jag låter som en vuxen, men allt som är i hud och hårvård vil inte jag ha på mig. Det är bäst att jag inte säger vad som är i för då blir ni lika korkad som jag! 

Allt kommer från http://www.bodystore.se/ eller http://www.drhauschka.com/- välj själva.



        
Ansiktsvatten           Rengöringsmjölk          Rengöringsmask    


(bilder från www.bodystore.se)


Kattutställning

Hellu!!

Har inte bloggat på två dagar nu men jag har haft fullt upp. I fredags kom min kära syster och hennes sambo hem så då tillbringade jag tiden med dom + att dom tar min dator hela tiden!

Igår steg jag upp vid halv 5! Jag och mina föräldrar åkte till kalmar med min bäbis, han första kattutställning och det gick riktigt bra! Han var så nära på att vinna Ex1 och gå vidare men om vi bara hade haft en annan domare skulle det blivit så, men vi hade inte den turen men vi fick iallafall Ex2 och jag är hur glad som helst! Domaren sa att 80 % av alla domare skulle valt Cosmo men hon valde förstås den andra. Så irreterande! Men nästa gång tar vi hem allt! Det lovar jag.

Vicky


Godmorgon!

Good Morning!

Är skittrött men måste städa och greja för ikväll kommer det gäster hit. Kul!
Någon som har tips hur man gör städningen roligare?
Det kanske inte går göra det. Det är verkligen så tråkigt!

Vad har ni för planer idag?

Vicky

Smart tips!

Delar nu med mig av ett jättebra tips passande till sommaren nu. Om du har någa short eller några byxor som är försmå i midjan är dtta tips superbra!

Tvätta byxorna/shortsen och häng sedan upp dom på en kjolglage. (Förstår ni vilken glage jag menar? En såndär man kan trycka in i kanskterna som ploppar ut igen.) haha.

Låt dom sedan torka helt och ta bort galgen. Voila!

Ett tips är om du har försmå jeans och klipper dom till shorts nu till sommaren. Man kan använda gamla kläder också. Släng dom bara inte!


Nu har jag gjort headern

Under tiden jag kollade på project runway gjorde jag en snabb header. Jag älskar något liknande olivgrön. Vad tycker ni om headern? Några tips?


Vicky


Project Runway

Hellu!
Dålig uppdatering idag. Internet har inte funkat, jag har målat och varit nere i stan. Nu ska jag sätta mig i sängen och kolla på Project Runway som går på 3:an och har säsongspremiär idag kl 22.00! Kommer ett smart tips sen för dom som har försmå byxor i midjan men vill ändå använda dom! Kolla in senare i bloggen!

Vicky


Mario Kart och sängetime!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och spela Mario Kart. Jag och mina vänner är fast vid det! Vi spelar det dag ut och dag in men var inte oroliga! Vi tränar 1 timme imellan och äter. Imorgon måste jag måla kattburen till Cosmo. Jag orkar inte men jag måste, har inte hjälpt till någonting med den än och det är min katt. Bra jobbat, Vicky!

NattiNatti

Moppe! :)

Äntligen har jag fått min älskade moppe! Jag fick en rosa! Jag är hur glad som helst. :D Jag ska bara glida runt och le!

http://www.dinscooter.se/dinscooter.asp

Förklaring så du hittar den! Webshop-Din retro rosa (står det)

Om ni ser någon åker runt på en rosa moped och vit hjälm så är det troligtvis jag!
Hälsa isf!


Ny blogg!

Hej! Har nu gjort en ny blogg, ville gärna byta till något mer vettigare namn. Så vickysbloggs fick det bli! Ska fixa header och sånt när jag hinner. Har fullt upp just nu! Men iaf kom ihåg vickysloggs.blogg.se

See you soon!

RSS 2.0